|
||||||||||
Fasola szparagowa z sosem serowymKrótki opis potrawyProste i smacznePotrzebne składniki fasolka szparagowa - 400 g margaryna - 0.5 łyżka(i) mąka - 0.5 łyżka(i) mleko - 0.5 szkl. żółty starty ser - 50 g sok z cytryny - 2 łyżeczka(i) plasterki cytryny - 5 szt. sól,pieprz i posiekana zielenina Etapy przyrządzania1
Fasolkę umyć i ugotować w osolonej wodzie przez 15 minut. Odcedzić. Margarynę stopić i wymieszać z mąką, mieszając wlewać mleko i zagotować zdjąć z ognia i wymieszać z serem przyprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Fasolkę wymieszać z sosem i ozdobić z zieleniną i plasterkami cytryny.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|