|
||||||||||
Sałatka z tuńczykiemKrótki opis potrawyZimna przekąska wigilijnaPotrzebne składniki tuńczyk w oleju - 2 puszka(i) ryż - 2 szkl. orzechy włoskie - 0.5 szkl. mały słoik majonezu - 1 natka pietruszki świeży ogórek - 0.5 szt. pieprz i sól Etapy przyrządzania1
Tuńczyka osączyć z oleju i podzielić widelcem i połączyć z ugotowanym ryżem, orzechami, majonezem posiekaną natką pietruchy i przyprawić solą i pieprzem staranie wymieszać i na godzinę wstawić do lodówki. Po minięciu czasu półmisek na którym ma być przełożona sałatka, udekorować plasterkami świeżego ogórka.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|