Sos tatarski

Aktualna ocena: 5.00 Oceniły 2 osoby
dodany przez: edytaka74
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Przystawki
Czas przygotowania:
20 minut
Ilość porcji:
więcej niż 6
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Koszt:
15 PLN
Kaloryczność:
150 kCal
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Super sos do wędlin i pieczywa.

Potrzebne składniki

• mały słoik pieczarek marynowanych - 1 szt.
• mały słoik ogórków konserwowych - 1 szt.
• cebula - 1 szt.
• jaja ugotowane na twardo - 5 szt.
• majonez - 4 łyżka(i)
• musztarda - 2 łyżka(i)

Etapy przyrządzania

1
Pieczarki, ogórki, cebulkę i jajka pokroić w drobną kostkę. Wymieszać z majonezem i musztardą. Można doprawić pieprzem i solą. Odstawić na kilka godzin do lodówki aby się przegryzło.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher