|
||||||||||
Sos tatarskiKrótki opis potrawySuper sos do wędlin i pieczywa.Potrzebne składniki mały słoik pieczarek marynowanych - 1 szt. mały słoik ogórków konserwowych - 1 szt. cebula - 1 szt. jaja ugotowane na twardo - 5 szt. majonez - 4 łyżka(i) musztarda - 2 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Pieczarki, ogórki, cebulkę i jajka pokroić w drobną kostkę. Wymieszać z majonezem i musztardą. Można doprawić pieprzem i solą. Odstawić na kilka godzin do lodówki aby się przegryzło.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|