|
||||||||||
Sos ostryKrótki opis potrawyPodawac do pieczonej wolowinyPotrzebne składniki pol szklanki sosu winegret 3 czuszki 3 żółtka jaj ugotowanych na twardo szczypta szafranu Etapy przyrządzania1
Szafran namoczyc w lyzeczce letniej wody. Dokladnie umyc i drobno posiekac czuszki. Dodac roztarte żółtko, sos winegret i szafran, mocno wymieszac.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|