|
||||||||||
Naleśniki z serem i migdałamiKrótki opis potrawynaleśnikiPotrzebne składniki twaróg - 25 dag masło - 2 łyżka(i) jajka - 2 szt. żółtko - 1 szt. mleko - 100 ml mąka - 5 łyżka(i) sól cukier - 4 łyżka(i) migdały - 4 dag sok i skórka z 1/2 cytryny Etapy przyrządzania3
Ser wymieszać z cukrem, sokiem i skórką z cytryny, żółtkiem i migdałami. Posmarować naleśniki i złożyć
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|