|
||||||||||
Sos tatarskiKrótki opis potrawypyszny dodatek do mięsPotrzebne składniki majonez - 1 szkl. śmietana - 2 łyżeczka(i) ugotowane na twardo jajka - 2 szt. chrzan - 1 łyżeczka(i) korniszon - 1 szt. marynowane grzybki - 2 szt. kapary - 1 łyżeczka(i) cebula - 1 szt. sól,pieprz,cukier Etapy przyrządzania1
Majonez utrzeć ze śmietaną,przetartymi żółtkami i posiekanymi białkmi.Wymieszać z chrzanem,posiekanymi grzybkami,korniszonem,cebulą i kaparami.Przyprawić do smaku.
Jak podawać?do zimnych mięs i wędlin Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|