|
||||||||||
Pieczona rybkaKrótki opis potrawyPodawac z ziemniakami i salata lub dowolna surowkaPotrzebne składniki 30 dag filetow rybnych mala marchewka mala cebula posiekany koperek tymianek sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Rybe podzielic na kilka porcji, przyprawic i ulozyc na kawalkach folii aluminiowej. Marchew umyc, obrac i zetrzec na tarce. Posiekac cebule. Warzywami przykryc rybe, posypac koperkiem i zawinac w folie. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|