|
||||||||||
Cukinie, kabaczki i patisony gotowaneKrótki opis potrawyGotowane warzywka.Potrzebne składniki cukinia,kabaczek albo patiosn (ok.1kg) cukier,sol 2-3 lyzki bulki tartej 2-3 lyzki masla Etapy przyrządzania1
Warzywo obrac, pokoric na cwiartki,usunac peski. Wode z sola i cukrem zagotowac i wrzucic warzywa. Miekkie ale cale i jedrne ulozyc na polmisku. Bulke tarta zrumienic na suchej patelni. dodac maslo i polac gotowane warzywa.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|