|
||||||||||
Sos orzechowo-mlecznyKrótki opis potrawyPodawac do mies drobiowych i wedlinPotrzebne składniki 20 dag mielonych orzechow wloskich puszka mleka skondensowanego nieslodzonego 2 lyzki miodu 3 żółtka Etapy przyrządzania1
Zagotowac mleko i wsypac orzechy, gotowac ok 20 mni na malym ogniu, az sos zgestnieje. Żółtko utrzec z miodem i dodac do sosu, starannie wymieszac. Wystudzic.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|