|
||||||||||
Kisiel malinowyKrótki opis potrawyPrzepyszny deser.Potrzebne składniki 3/4 szklanki malin sok z cytryny 2 łyżki cukru czubata łyżka maki ziemniaczanej Etapy przyrządzania1
Miażdżymy maliny, przecieram przez sito. Dodajemy poltorej szklanki wrzatku,sok z cytryny i cukier, mieszamy, gotujemy. Rozporwadzamy woda make,dodajemy do przecieru, chwile gotujemy mieszajac. Kisiel podajemy w kompotierkach.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|