|
||||||||||
Kalarepki z kiełkami i koperkiemKrótki opis potrawyDoskonaly dodatek do drugiego dania.Potrzebne składniki 2 kalarepki 2 lyzki posiekanego koperku 2 jablka 2 lyzki dowolnych kielkow 3 lyzki jogurtu naturalnego sok z cytryny cukier,sol Etapy przyrządzania1
Myjemy kalarepy i jablka, obieramy je i trzemy na tarce. Mieszamy z koperkiem i kielkami, polewamy jogurtem przyprawionym sokiem z cytryny,cukrem i sola.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|