|
||||||||||
Sos ostryKrótki opis potrawyPodawac do mies i wedlin.Potrzebne składniki 10 dag czerwonych papryczek chilli 3 pomidory strak zielonej papryki 3 cebule 3 zabki czosnku 3 lyzki oliwy mileona kolendra 2 lyzki posiekanej natki pietruszki sok z cytryny łyżeczka cukru pudru sol,pieprz cayenne Etapy przyrządzania1
Dokladnie myjemy warzywa, nastepnie rozdrabniamy mikserem, mieszamy z sola,cukrem pudrem i pieprzem. Dodajemy natke , sok z cytryny,kolendre i oliwe. Dokladnie mieszamy i odstawiamy na 24 godziny do lodówki.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|