|
||||||||||
Szpinak w sosie ostrygowymKrótki opis potrawydobre chińskie daniePotrzebne składniki świeży szpinak - 40 dag sos ostrygowy - 3 łyżka(i) vegeta - 1/4 łyżeczka(i) sól cukier białe wino - 2 łyżka(i) mąka kukurydziana - 2 łyżka(i) olej - 4 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Na mocno rozgrzanym oleju obsmażamy liście szpinaku, dodajemy wino i sos ostrygowy. Przyprawiamy do smaku solą, cukrem i vegetą. Szybko gotujemy, wlewamy mąkę rozpuszczoną w wodzie i jeszcze raz gotujemy. Delikatnie mieszamy.
Smacznego!
Jak podawać?na ciepło Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|