|
||||||||||
Sos koperkowyKrótki opis potrawyPodawac do sztuki miesa,jaj i potraw z warzywPotrzebne składniki 2 szklanki beszamelu pol szklanki gestej smietany peczek posiekanego koperku sok z cytryny cukier,sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Koprek dodajemy do goracego sosu i cigle mieszajac zagotowujemy. Zdejmujemy z ognia i zaprawiamy smietana oraz przyprawiamy sokiem z cytryny,sola,cukrem i pieprzem
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|