|
||||||||||
Sos pieczarkowyKrótki opis potrawyPodajemy do drobiu,cieleciny, sztuki miesa, makaronu, kasz, ryzu oraz warzyw.Potrzebne składniki 2 szklanki beszamelu 10 dag pieczarek pol szklanki gestej smietany lyzka masla sól,bialy pieprz Etapy przyrządzania1
Starannie oczyszczamy pieczarki, a nastepnie drobno kroimy i dusimy na masle, wkladamy do goracego sosu i chwile gotowac. Bierzemy z ognia, zaprawiamy śmietana, przyprawiamy sola i pieprzem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|