|
||||||||||
Sos ruskiKrótki opis potrawyNajlepiej smakuje z wolowina i cielecina.Potrzebne składniki 25 dag startych mrozonyc burakow 2 łyżki koncentratu pomidorowego jablko 2 łyżki czerwonego wytrawnego wina 2 łyzki oliwy po pol lyzeczki mielonych gozdzikow i cynamonu sok z cytryny cukier,sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Rozmrażamy buraki, jablko obieramy i trzemy. Wszystkie skladniki sosy laczymy i doprawiamy pieprzem, cukrem i sola i dokladnie mieszamy.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|