|
||||||||||
Sos z żółtym seremKrótki opis potrawyCieply podawac do drobiu,cieleciny, ryb, jaj i warzyw.Potrzebne składniki 2 szklanki beszamelu 10 dag ostrego żółtego sera żółtko Etapy przyrządzania1
Ser trzemy na tarce, mieszamy z goracym sosem i studzimy. Żółtko rozkłocamy, dolewamy mala ilosc beszamelu i starannie mieszamy , a nastepnie laczymy z pozostalym sosem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|