|
||||||||||
Sos zielonyKrótki opis potrawyPodawac do bialych mies , jaj i ryb.Potrzebne składniki szklanka beszamelu po 2 lyzki bialego wytrawnego wina i octu estragonowego po peczku szczypiorku i trybuli lub natki pietruszki cebula sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Myjemy,suszymy i drobno siekamy zielenine. Cebule obieramy, miksujemy, zalewamy winem i octem i gotujemy ok 10 min. , po czym laczymy z beszamelem i ponownie zagotowujemy. Przyprawiamy sola i pieprzem i mieszamy z zieleniana.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|