|
||||||||||
Surówka z czerwonej kapusty i winogronKrótki opis potrawyPyszna surówkaPotrzebne składniki pol glowki czerwonej kapusty sredniej wielkosci kisc bialych duzych winogron 2 jablka mala cebula sok z cytryny maly kubeczek jogurtu naturalnego musztarda natka pietruszki cukier,sól,pieprz Etapy przyrządzania1
kapuste myjemy,suszymy i drobno szatkujemy. Cebule obieramy i kroimy w piorka. Winogrona myjemy, przekrajamy na pol i wyciagamy pestki. Jablka trzemy na tarce. Kapuste mieszamy z cebula, czescia winogron i jablkiem. Z musztardy, soku z cytryny i jogurtu. Przyprawic. Surowke polewamy sosem, posypujemy pozostalym winogronem i dekorujemy natka pietruszki.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|