|
||||||||||
Kulki seroweKrótki opis potrawypyszna przystawka na imprezePotrzebne składniki bryndza - 15 dag twarożek - 15 dag rokpol - 15 dag masło - 10 dag szczypiorek mielona paryka słodka kminek jajko - 1 szt. suchy chleb razowy - 1kromka kg rzodkiewka i małe pomidorki,kawałek ogórka zielonego Etapy przyrządzania1
Utrzeć masło i dodawać kolejno każdy rodzaj sera.Ugotowane jajko posiekać.Kromkę chleba utłuc.Wszystko wymieszać i z powstałej masy robić kulki wielkości orzecha włoskiego i obtoczyć je w posiekanym jaju,kminku,szczypiorku,zmiażdżonym chlebie i papryce.Układać rzędami na talerzu i przybrać kawałkami rzodkiewki ogórka i małymi pomidorami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|