|
||||||||||
Twarożek wiosennyKrótki opis potrawydo chrupiącej świeżej bułeczki z masełkiemPotrzebne składniki biały ser - 40 dag śmietana18% - 0,5 szkl. pęczek rzodkiewki - 1 szt. mały ogórek - 1 szt. pół pęczka koperku,szczypiorku i rzeżuchy biały pieprz i sól Etapy przyrządzania1
Ser rozetrzeć.Ogórek i rzodkiewki umyć i pokroić w plasterki.Zieleninę posiekać i dodać razem wcześniej pokrojonymi rzodkiewkami i ogórkiem do sera,wlać śmietany doprawić.Wymieszać i przełożyć do salaterek.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|