|
||||||||||
Sos BigardeKrótki opis potrawyPodawac do poledwicy, rostbefu, cieleciny i drobiu.Potrzebne składniki 2 szklanki sosu madarowego 2 łyżki galaretki porzeczkowej 3 łyzki likieru Curacao sok i skorka otarta z cytryny oraz z pomaranczy Etapy przyrządzania1
Do goracego sosu madarowego doajemy galaretke , likier oraz skorki z cytrusow, chwile gotujemy i doprawiamy oboma sokami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|