|
||||||||||
Smażone banany z rumemKrótki opis potrawyszybki deserek na powieczorekPotrzebne składniki 4 banany 40 ml rumu 6 dag masła 1/2 szkl. śmietanki kremówki 1 łyżka cukru pudru Etapy przyrządzania1
Banany obrać. Na patelni rozgrzać masło, smarzyć banany ok. 5 min. Pod koniec smarzenia wlać rim. Ubić śmietankę, wymieszać z cukrem pudrem. Przybrać banany przed podaniem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|