|
||||||||||
Cebulki słodko-kwaśneKrótki opis potrawyPodawać do pieczonego schabuPotrzebne składniki 40 dag małych cebulek 2 dag masła 1 łyżka cukru 2 łyżki białego octu winnego sól i biały pieprz Etapy przyrządzania1
Cebulki obrać i ugotować w niewielkiej ilości wody z dodatkiem masła (ok. 15 min). Prawie cały płyn powinien odparować. Dodać cukier oraz ocet i chwilę smażyć. Opruszyć solą i pieprzem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|