|
||||||||||
kokosowe trufelkiKrótki opis potrawysmaczne na kazda okazje ;)Potrzebne składniki wiórka kokosowe - 125 ml masło - 15 dag cukier puder - 125 ml nutella - 2 łyżka(i) mleko w proszku - 300 ml Etapy przyrządzania1
5 dag masła roztapiamy na patelni i dodajemy wiórki kokosowe. Zrumieniamy je i studzimy.
Pozostałe masło miksujemy z cukrem pudrem, Nutellą i mlekiem w proszku. Na koniec dodajemy zrumienione wiórki kokosowe i mieszamy.
Z gotowej masy formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego i obtaczamy w wiórkach kokosowych. Schładzamy w lodówce.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|