|
||||||||||
Surówka z kapusty pekińskiej IKrótki opis potrawypodawac schłodzona na pułmiskuPotrzebne składniki kapusta pekińska - 1 szt. migdały - 8 dag suszone śliwki - 15 dag mandarynki - 4 szt. jogurt naturalny - 3 szt. cukeir,sól,pieprz - 1 łyżeczka(i) Etapy przyrządzania1
Kapustę opłukać, osączyć, pokroić wzdłuż na pół i pociąć na dwucentymetrowe paski Migdały sparzyć, obrać i posiekać. Śliwki umyć i pokroić w paski. Mandarynki obrać i podzielić na cząstki. Jogurt wymieszać z przyprawami. Wszystkie składniki połączyć, wymieszać, schłodzić.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|