|
||||||||||
Sos tatarskiKrótki opis potrawysosPotrzebne składniki 10 dag majonezu 5 dag kiszonych ogórków 5 dag marynowanych grzybów 3 dag kaparów 3 dag marynowanych cebulek 1 łyżka siekanej natki, sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Drobno posiekać ogórki, grzybki, kapary i marynowane cebulki. Przygotowane składniki połączyć z natką, wymieszać z majonezem i doprawić.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|