|
||||||||||
Krem chrzanowyKrótki opis potrawydoskonały do kanapekPotrzebne składniki świeżo utarty chrzan - 100 g śmietana kwaśna - 250 ml sok z cytryny - 1 łyżka(i) sól - 1/2 łyżeczka(i) cukier - 1/2 łyżeczka(i) Etapy przyrządzania1
Po zakończeniu tarcia chrzanu ,rozgrzewamy na patelni śmietanę.Wrzucamy chrzan i gotujemy.To jest baza, którą można dłużej przechowywać w słoiku w lodówce. Przed podaniem doprawiamy sokiem z cytryny, solą i cukrem.
Jak podawać?doprawiony sokiem z cytryny,solą i pieprzem Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|