Grillowane parówki w ziołach

Aktualna ocena: 0
dodany przez: Marzena
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Grillujemy
Czas przygotowania:
20 minut
Ilość porcji:
więcej niż 6
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Koszt:
15 PLN
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

pychotka

Potrzebne składniki

• parówki - 8 szt.
• boczek wędzony w plasterkach - 8 szt.
• plastry żółtego sera pokrojone w słupki - 4 szt.
• gałązki tymianku - 8 szt.

Etapy przyrządzania

1
Parówki obrać i naciąć wzdłuż z jednej strony.W powstałą kieszonkę włożyć słupki sera.Każdą parówkę owinąć plasterkiem boczku i spiąć wszystko wykałaczką.Na każdą parówkę położyć gałązkę tymianku.Parówki położyć na tacce do grillowania i piec na grillu 5 5 minut z każdej strony.Podawać z pieczywem i surówkami.

Jak podawać?

z ciemnym pieczywem i surówkami Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.

Dodaj komentarz



Aby dodać komentarz przepisz podane 2 słowa w pole poniżej.
Zarejestruj się, zalogowani użytkownicy nie muszą przepisywać kodu.
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher