|
||||||||||
Sos z porzeczekKrótki opis potrawydoskonały do lodów,sernikaPotrzebne składniki czarne porzeczki - 250 g brązowy cukier - 60 g woda - 2 łyżka(i) sok z cytryny Etapy przyrządzania1
Do rondla włożyć porzeczki,dodać cukier ,wodę,gotować 5 minut.Miksturę przetrzeć przez sitko.Dodać sok z cytryny i podawać na ciepło.Doskonały do sorbetów,lodów,sernika.
Jak podawać?na ciepło Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|