|
||||||||||
Zebra z orzeszkamiKrótki opis potrawyPrzepyszny deser dla wszystkich.Potrzebne składniki śmietana kremówka - 350 ml budyń czekoladowy - 1 op. orzeszki ziemne - 15 dag Etapy przyrządzania1
Śmietanę kremówkę ubić. Orzeszki ziemne grubo posiekać. Przygotować budyń. Ostudzić. Napełnić do połowy 4 pucharki. Posypać warstwą orzeszków, napełnić bitą śmietaną. Na wierzchu nałożyć pozostały budyń i posypać orzeszkami. Wstawić do lodówki n godzine.
Jak podawać?W pucharkach. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|