Fasolka szparagowa po francusku

Aktualna ocena: 0
dodany przez: Marzena
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Wegetariańskie
Czas przygotowania:
30 minut
Ilość porcji:
3-4
Stopień trudności:
łatwe
Koszt:
10 PLN
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

pyszne danie

Potrzebne składniki

• fasolka szparagowa - 50 dag
• cebula - 1 szt.
• posiekany koperek - 3 łyżka(i)
• sok z cytryny - 1 łyżka(i)
• masło - 2 łyżka(i)
• gałka muszkatałowa - szczypta
• sól

Etapy przyrządzania

1
Obraną i umytą fasolkę pokroić na kawałki,ugotować w osolonej wodzie i odcedzić.Drobno posiekaną cebulę przesmażyć na maśle.Dodać fasolkę,koperek,,sok z cytryny,gałkę, i sól.Wymieszać i dusić 10 minut.

Jak podawać?

na cieplo Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher