|
||||||||||
Fasolka szparagowa po francuskuKrótki opis potrawypyszne daniePotrzebne składniki fasolka szparagowa - 50 dag cebula - 1 szt. posiekany koperek - 3 łyżka(i) sok z cytryny - 1 łyżka(i) masło - 2 łyżka(i) gałka muszkatałowa - szczypta sól Etapy przyrządzania1
Obraną i umytą fasolkę pokroić na kawałki,ugotować w osolonej wodzie i odcedzić.Drobno posiekaną cebulę przesmażyć na maśle.Dodać fasolkę,koperek,,sok z cytryny,gałkę, i sól.Wymieszać i dusić 10 minut.
Jak podawać?na cieplo Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|