|
||||||||||
Paluszki seroweKrótki opis potrawyIdealna przekąska na studenckie (i nie tylko !) imprezy.Potrzebne składniki 1 opakowanie mrożonego ciasta francuskiego 150gr sera żółtego 2 jajka sól ulubione zioła Etapy przyrządzania1
Rozmrozić ciasto, rozwałkować, posmarować jajkiem i posypać solą, startym serem. Można posypać także ziołami. Ciasto pokroić na jednakowe podłużne „paluszki”. Piec ok. 10-12 minut w t. 220 stopni.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|