|
||||||||||
Kulebiak z rybąKrótki opis potrawywspanialy na świateczny stólPotrzebne składniki opakowanie mrozonego ciasta francuskiego - 1 szt. filety rybne - 50 dag olej cebula - 1 szt. pieczarki - 10 dag jajka - 3 szt. ugotowany ryż - 1/2 szkl. sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Pokroić filety,cebulę i pieczarki.Udusić na oleju i łyżce wody.Dodać ugotowane na twardo i posiekane jajko,ryż,surowe jajko,wymieszać i przyprawić.Ciasto rozmrozić,rozwałkowąć i rozsmarować na nim farsz,pozostawiając puste brzegi.Zlepić i posmarować jajkiem.Piec w tem.210 stopni,aż się zrumieni.
Jak podawać?na zimno Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|