|
||||||||||
Kebab rybnyKrótki opis potrawynikt mu się nie oprzePotrzebne składniki ryba - 1/2 kg pomidory - 2 szt. cebule - 2 szt. papryki - 2 szt. olej sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Rybę i paprykę pokroić w kostkę.Cebulę w ćwiartki.Zanurzać kolejno składniki w oleju,obsypać solą i pieprzem i przyprawą do grilla.Obsypane nabijać na szpady w kolejności:ryba,pomidor,cebula ,papryka.Opiekać na grillu,zbierać ściekający sos i polewać nim kebab.Opiekać ,aż będą miękkie,podawać natychmiast.
Jak podawać?natychmiast po upieczeniu. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|