|
||||||||||
Kokosowe kotletyKrótki opis potrawypyszne daniePotrzebne składniki podwójna pierś z kurczaka - 1 szt. jajka - 2 szt. wiórki kokosowe - 3 szkl. bułka tarta - 1 szkl. sól,pieprz smalec - 10 dag Etapy przyrządzania1
Mięso rozbić na cienkie plastry i pokroić w kostkę.Do talerza wbić jajka,dodać sól,pieprz,i energicznie wymieszać widelcem.Przygotować panierkę:wymieszać bułkę tartą z wiórkami kokosowymi.Kawałki kurczaka obtoczyć w jajku ,a następnie w panierce.Potem usmażyć kotleciki na złoty kolor.
Jak podawać?na ciepło Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|