|
||||||||||
Sos pieczeniowyKrótki opis potrawydoskonały do mięsPotrzebne składniki mąka - 1 łyżka(i) masło - 1 łyżka(i) mleko - 300 ml suszone grzyby - 10 g sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Wszystko gotujemy,dodajemy powoli przyprawy i suszone grzyby.Aby sos był delikatniejszy dodajemy do niego łyżkę białego wina.
Jak podawać?do pieczeni Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|