|
||||||||||
Pieczarki z seremKrótki opis potrawydla smakoszy grzybowPotrzebne składniki obrane pieczarki - 30 dag ser zolty w plasterkach - 8 szt. olej - 4 łyżka(i) sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Na patelni rozgrzać olej,ułożyć na nim umyte kapelusze pieczarek i ułożyć na nich plasterki sera tak,aby nie wychodziły poza kapelusze pieczarek.Smażyć ,aż ser się stopi.Gotowe pieczarki ułozyć na talerzu i posypać pieprzem i solą.
Jak podawać?na gorąco Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|