|
||||||||||
Rolada ze schabuKrótki opis potrawyroladaPotrzebne składniki schab bez kości - 1 kg sól pieprz majeranek fasola szparagowa - 30 dag żółty ser - kilka plasterków olej - 3 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
2
3
Na przygotowanym płacie mięsa rozłożyć plastry sera żółtego na nm położyć pokrojoną na kawałki obgotowaną fasolkę.
5
Piec ok 1,5 godziny w piekarniku o temp 200 C
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|