|
||||||||||
Fasolka na ciepłoKrótki opis potrawyfasolkaPotrzebne składniki pomidory - 5 szt. cebula - 1 szt. ząbek czosnku fasola szparagowa - 40 dag olej - 2 łyżka(i) sól papryka w proszku sok z cytryny Etapy przyrządzania2
3
Dodać obgotowaną fasolkę i posiekany ząbek czosnku, gotować 3 minuty
5
Dodać do fasoli, dusić na małym ogniu, aż zaczną się rozpadać. Potrawę przyprawić do smaku sokiem z cytryny, solą i papryką w proszku
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|