|
||||||||||
Faszerowane ogórkiKrótki opis potrawydoskonałe na upalyPotrzebne składniki ogórki - 2 szt. jajka - 2 szt. sól,pieprz natka pietruszki - 1 szt. kawałek czerwonej papryki pomidor - 1 szt. sałata śmietana - 4 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Ogórki przekrawamy,wyjmujemy pestki i pozostawiamy ściankę grubości 1/2 cm.Przygotowujemy farszugotowane na twardo jajka ścieramy na tarce,doprawiamy solą i pieprzem,dodajemy posiekaną drobno paprykę,pomidora ,natkę i śmietanę.Starannie łączymy.Farszem napełniamy wydrążone połówki ogórka..Zawijamy w folię aluminiową i wkładamy na ół godziny do lodówki.
Jak podawać?jako przekąskę Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|