|
||||||||||
ajerkoniakKrótki opis potrawybardzo smaczny alkocholPotrzebne składniki jajka - 7 szt. cukier puder - 0.5 kg spiritus - 1 l wanilia - 1 szt. Etapy przyrządzania1
Wszystkie składniki połączyć i zmiksować.
Wychodzi 1 litr ajerkoniaku.
Smacznego!!!
2
Wszystkie składniki połączyć i zmiksować.
Wychodzi 1 litr ajerkoniaku.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|