|
||||||||||
schabowe z seremKrótki opis potrawysmacznegoPotrzebne składniki schab ser Etapy przyrządzania1
Rozbijamy mięso mocniej niż na tradycyjne schabowe,
tak aby plastry były cieńsze i większe.
Na połowie plastra układamy ser pokrojony (nie z cienko)
i przykrywamy drugą połową mięsa.
Teraz tak jak w tradycyjnych schabowych –
obtaczamy rozbełtanym jajkiem i tartą bułką
i na patelnie na rozgrzany tłuszcz.
Smażymy na złoty kolor.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|