|
||||||||||
Panga w koprzeKrótki opis potrawyPyszna rybka w pysznych ziołachPotrzebne składniki Filety z pangi - 2 szt. Koper włoski - pół op. Koperek - 2 łyżka(i) oliwa - 0,5 l śmietana - 1 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Filety morożone rozmorozić, umyć, pokropić cytryną i odstawić do lodówki na godzinę.
2
Na patelni rozgrać oliwę, koper włoski obsmażyć kpnąć wody i dusić, aż będzie "prawie" miękki.
3
Do sosu włożyć filety, dosolić i dusić 5 - 8 min.
4
Zestawić zognia dodać koperek, pieprz mielony i śmietanę
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|