|
||||||||||
Surówka z kapusty kwaszonejKrótki opis potrawySurówka z kapusty kwaszonejPotrzebne składniki 3-4 łyżki oleju, cukier ½ kg kwaszonej kapusty, 1 marchewka, 1-2 cebule, Etapy przyrządzania1
Kapustę pokroić, Marchew umyć, obrać, zetrzeć na tarce. Cebulę drobno pokroić. Wszystko wymieszać z olejem i cukrem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|