|
||||||||||
Masło pietruszkoweKrótki opis potrawyPyszne masełko.Potrzebne składniki 10 dag masła 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 1 łyzka soku z cytryny szczypta soli i bialego pieprzu Etapy przyrządzania1
Siekamy drobno natke pietruszki, miksujemy masło . Pietruszke dodajemy do masla i doprawiamy sola, pieprzem i sokiem z cytryny. Przy pomocy szpycy do kremów ozdobnie formujemu i ukladamy na talerzyku. Chłodzimy .
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|