|
||||||||||
Pasta z jajek i szynkiKrótki opis potrawyPyszna pasta jajeczna z szyneczka.Potrzebne składniki 2 jaja ugotowane na twardo 5 dag szynki 1 mała cebula lub 1/3 peczka szczypiorku 1 lyzka masla 1 lyzka majonezu sol , pieprz Etapy przyrządzania1
Szczypiorek lub cebule oraz szynke siekamy i mieszamy z maslem i majonezem. Doprawiamy sola i pieprzem. Podajemy na bułce.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|