|
||||||||||
Sałatka żydowskaKrótki opis potrawysyta i dobraPotrzebne składniki jajka ugotowane na twardo - 4 szt. ziemniaki ugotowane w mundurkach - 5 szt. cebula - 2 szt. majonez - 1/2 słoiczka szczypiorek sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Jajka i ziemniaki obieramy. Kroimy w kostkę. Cebulę i szczypiorek siekamy. Wszystko mieszamy z majonezem. Przyprawiamy pieprzem i solą. Wstawiamy do lodówki na 30 minut.
Jak podawać?schłodzona Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|