|
||||||||||
Seler naciowy z kremem z seraKrótki opis potrawyZnakomity pomysl na seler.Potrzebne składniki 8 łodyg selera naciowego 10 dag pleśniowego sera 6 dag masła Etapy przyrządzania1
Ser z masłem rozgniatamy widelcem. Myjemy lodygi selera i kroimy je na 6-7 centymetrowe odcinki. Za pomoca szprycy do kremow, napelniamy serem. Przed podaniem trzymamy w lodowce.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|