|
||||||||||
Tuńczyk na liściach sałatyKrótki opis potrawyPyszny tuńczykPotrzebne składniki 1 puszka tunczyka w oleju 1 srednia cebula 1.2 peczka natki pietruszki sok z 1/2 cytryny 6 niewielkich listkow salaty sol,bialy pieprz Etapy przyrządzania1
Osączamy i rozgniatamy widelcem tunczyka. Cebule obieramy i kroimy w mala kostke. Natke pietruszki siekamy.
Wszystkie skaldniki mieszamy i doprawaimy. Ukladamy porcje tunczyka na lisciach salaty.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|